Als je van de duinen houdt

De twijfel was er, ga in naar Gorinchem of naar den Haag? De weg ernaar toe, de auto of de fiets gaf de doorslag. Ontspannen fietste ik 20km lang door de duinen naar de place to be. Ingeschreven en met Arthur in gaan lopen, alvast wat hoogte verschillen pakken.
Carla en Arthur Haag

 

De start, rondje op de baan om daarna de duinen op te zoeken. Na 1 km had ik het idee geen adem meer te kunnen halen. de ambrosia zat me al een paar dagen dwars maar dit voelde heel naar. Iets rustiger verder terwijl het vals plat de duinen omhoog was. Een paar km verder voelde het iets beter maar de lucht moest ik uit mijn tenen halen. Rond de 4e km even naar beneden denderen, een niet afgedekt wildrooster over, linke soep. Het 5 km punt was op de baan, even dacht ik aan stoppen, de benen gingen gewoon verder, Ik dus ook.  Het was heel raar maar dat de benen zo goed hun werk deden liep ik eigenlijk best goed. Het ene heft het andere iets op.

image

Foto van Lodewijk

Kreeg zicht op de eerste dame en  even het idee haar in te kunnen halen.  Dat bleek een te mooie gedachte. De laatste km het tempo wat proberen te verhogen, geen goed plan want een piepende ademhaling is not done. In 39.46 kwam ik als 2e vrouw over de finish. heel tevreden.  Met Andre en Marnix wedstrijd evaluerend uit gaan lopen en weer wat hoogte verschillen weten te pakken. Op de fiets naar huis met de zon in mijn gezicht, duinen om me heen en soms een glimpje van de zee. Wat woon ik toch in een mooi stukje Nederland. En die Ambrosia????  die spoelt straks weer uit de lucht, als het maar even gaat regenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s