10 km ter Heijde, strijd met de elementen van de natuur.

12May23

Vrijdagavond, de omloop van Ter Heijde, altijd een leuke en wedstrijd vol verrassing. Het begon al tijdens het inlopen. We zagen een donkergrijze lucht met een prachtige regenboog. Dat beloofde niet veel goeds en het inlopen afgebroken, rechtsomkeer terug naar het Vrondel. Net binnen en de regen kwam met bakken uit de lucht.

Vlak voor de start werd het droog, klein stukje warm lopen en dan, de start. Lekker lopen was het motto. Ging ontspannen weg en liep heerlijk.

Deze foto is op 2 km gemaakt. Heel blij om Koos en kleinzoon Jayden te zien staan. Jayden was voor het eerst bij een wedstrijd, hij vond het geweldig en wilde achter oma aan, “up the hill opa”. Ik was ondertussen al bovenop het duin en daalde af naar de zandmotor. Naar de vloedlijn waar het hoogwater was. Het strand liep scheef en was lastig te lopen. Na passage in het dorp wist ik dat ronde twee anders moest. Eenmaal bij het strand koos ik voor de bandensporen om over te lopen. Het was genieten maar het tempo zakte wel. Zo kwam ik weer bij het duin. Klimmen en dan afdalen naar de finish. 50.18 als finishtijd. Heerlijk gelopen onder zware omstandigheden. Tijdens de gezellige prijsuitreiking mocht ik op de 1e plaats bij de V55+. Nakletsen met verschillende mensen en in het donker terug naar huis. Mooie race geweest.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s