The fast five voor mijn atleten, the relaxte five for the coach

Rotterdam 17 september 2020.                                                                                                  De warming-up was voor mij om 19.15 – 20.00 uur. Daarna was ik coach van mijn super goed presterende atleten. In elke serie 2 tot 5 atleten, wat soms lastig was met het doorgeven van de tijden. Na elke serie liep ik een ronde hard om het clubgebouw, om niet stijf te worden en warm te blijven. Tijdens de 5e serie langzaam naar de start om zelf de 5000m te lopen. Doel was om ontspannen, gelijkmatige rondetijden te lopen.

Na de start ging ik met het groepje van Elisabeth, Loes en Anouk mee maar na 600 meter voelde  dit niet ontspannen aan. Ik had als handicap de ambrosiapollen in de lucht. Als ze met vele in de lucht zweven, krijg ik het daar heel benauwd van, vanavond dus. 

Klein stapje terug en na 2 km voelde dit goed. De rondetijden waren heel regelmatig (zag ik achteraf). Tijdens het lopen gaat alles namelijk op gevoel. Ik genoot van de vele aanmoedigingen langs de kant. Zoveel gezelligheid en enthousiasme tijdens de wedstrijd, iets wat ik, en vele onder ons,  zo gemist heb.

Het Run2Day circuit heeft  goed werk geleverd, toch een circuit te organiseren, terug naar de wedstrijden. En daar liep ik dan, te genieten van de snel voorbij gaande rondjes. Met nog 3 te gaan, waren het in ene 2. Beetje verwarring door de dame die mij dubbelde. Snel telde ik die ronde bij mijn totaal op, om te zorgen dat er geen mentaal tikje zou komen voor de laatste ronde die dan geen laatste ronde blijkt te zijn. 20.09.49 werd mijn eindtijd. even beetje uithijgen, kleding aan en als coach coachte ik weer verder. Het uitlopen deed ik tussen 2 series door, pakte van elk 10 minuten. Dit om ervoor te zorgen dat ik niet om 0.00 uur nog uit zou moeten gaan lopen. Het was een lange maar hele mooie avond. Dank Bjorn Paree voor de mooie foto’s en atleten voor de mooie tijden en gelopen PR-en. Toppers 

De mooiste 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s