Power, alsof ik de wind openbrak

Vrijdag en zaterdag genoten op Papendal, mijn Topcoachcurcus deel 4.  De Clinic “hoe bouw je een goede training op” die ik zaterdagmiddag mocht geven, was druk bezocht met een maximum van 35 deelnemers. Heerlijk om te doen, dankbare deelnemers die veel opgestoken hadden en genoten. Daar doe je het voor. Na mijn opsluiting in de WC voorafgaande aan de clinic, (slot viel vast) was mijn  enige zorg, hoe kom ik op tijd bij mijn deelnemers, 3 minuten voor tijd bevrijd. Door deze  enerverende dagen beetje slecht geslapen, een wedstrijdje hardlopen om de geest tot rust te brengen was een goed plan. Ik was uitgenodigd voor Zoetermeer, op de vroege zondagmorgen vroeg erheen. In de wind op de atletiekbaan wachten op het startschot, had veel zin in deze 15 km en ik wilde weg.

Carla_1_Zoetermeer_20181111-2P1A6961Voor de wind over het Ecoduct om daarna het prachtige fietspad, de N8, af te lopen. Harde wind in de rug en zag 3.40 als km tijd op mijn horloge. Het gevoel was goed, het gevoel was vandaag de baas, lekker doorgaan zo.

Carla_2_Zoetermeer_20181111-2P1A6976

 

 

We draaide naar links en maakte een mooie natuurronde om de kleine Aa  heen om vervolgens een stukje Bentwoud te pakken. Was rond 7 km van plaats 3 naar plaats 2 opgeschoven.  De benen hadden veel power en de wind, die was hard maar het voelde alsof de wind werd opengebroken  voor me, ik zoefde erdoorheen. Na een stukje woonwijk terug op de N8, nu de wind tegen.

Carla_5_Zoetermeer_20181111-2P1A7013

 

De laatste km nog wat gas gegeven om daarna in 1.00.29 te finishen op de atletiekbaan. Super tevreden over deze wedstrijd.

Carla_6_Zoetermeer_20181111-2P1A7017De prijsuitreiking was een half uur uitgesteld, mooi de tijd om goed uit te lopen en  de wedstrijd te analyseren. Was een snelle analyse, met veel power en goede mindset was dit een wedstrijd uit het boekje. De prijsuitreiking met 3 RA atleten op het podium, trotse trainer.

fullsizeoutput_23ebMooi boeket bloemen, in nostalgische stijl, zo gingen we weer terug naar huis. Mooie race en het hoofd rustig gelopen, op naar een goed slaapje vannacht 🙂IMG_0780

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s