Twee maanden vol opdrachten

Na de val van de fiets, opdracht een: stoppen met hardlopen, ga maar racefietsen.
Alles deed ik op de fiets, had geen last van ongeduldigheid, stress of weet ik wat voor frustraties. Het duurde alleen wat lang met de bijbehorende vraag aan de fysio of het wel over zou gaan.
Drie weken geleden werden de opdrachten steeds leuker, ik mocht weer hardloop minuutjes gaan maken. De pijn was voor 10% aanwezig, in de actieve herstelfase is dat niet erg. Elke 48 uur een nieuwe prikkel geven, steeds 5 minuutjes langer lopen. Een week geleden zakte de pijn naar 5%, zo dat was een lekker gevoel. Maandag naar 2% en woensdag liep ik als een zonnetje met 0,1% – 0% pijn. Je denkt dat je bent maar er volgde nog meer opdrachten.
Donderdag had ik een hele mooie opdracht: TEDxJNJ talk voor 400 man in Turnhout Belgie. 41 Jaar werken en hardlopen als hobby, tot een verhaal van 18 minuten gemaakt. Het publiek wist ik door mijn  woorden, dat stukje van mijn leven te laten voelen. Ik kreeg 6 sterren terwijl 5 sterren  het maximaal haalbare is, ik telde als een bijzondere uitzondering  Jeetje wat een super gevoel heb ik van deze opdracht gekregen.
IMG_2743
Vandaag, zaterdag 19May18, Dios lenteloop, meedoen in een tempo van 4.20 – 4.30 per km. Mentaal ook best een dingetje.
Carla startIk ging van start, iets te langzaam maar al snel zat ik heerlijk in de wedstrijd, liep het goede tempo.
carla 5kmDe laatste 500 meter beetje aanzetten om bij de V50+ te winnen, helaas werd ik met 1 sec verslagen. Mijn eindtijd was 44.22 en een gemiddelde van 4.25 min/km, kan het mooier 🙂 Ik was een goede haas geweest en de haas was tevreden met alleen een klein beetje stijfheid van de knie.
Na de finishNa 10 minuten stil gestaan te hebben weer een moeilijke opdracht. Hoe voelt de knie aan als ik 1 km uit ga lopen? Spannend maar na de eerste stappen voelde ik dat dat helemaal niet verkeerd aanvoelde. Heerlijk dat ook deze opdracht goed gegaan is. Mocht na het uitlopen zelfs het podium op als 2e V50+.
Carla den HoornNu even 48 uur rust pakken, dan kan ik maandag weer als hardlopende ipv 2 maanden de fietsende coach, met de training mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s