Verjaardagsloop is leuk

02Dec17, mijn geboortedag is vandaag alweer 59 jaar geleden. Ik mag het vieren en ben daar altijd blij om. Na een gezellig ontbijt en mooie cadeautjes werd het tijd op te vertrekken naar Vlaardingen. Had zin in een trainings-wedstrijdje op mn verjaardag. Lopen doe je toch, dit geeft even wat meer glans. Morgen koken voor 17 verjaardag gasten, wedstrijd kan vandaag gewoon kwa tijd. Het was koud, waterkoud en echt niet aangenaam. Lekker lange broek, shirt met lange mouwen aangetrokken, zo moest ik warm kunnen blijven. Op de startstreep kwamen de felicitaties nog naar me toe, kijk dit is de glans :-).

Voor de start 02dec17

Daarna weg, de kou van het stilstaan uitlopend. Het liep lekker, met mensen voor me die me lieten verbazen. het was goed, laat ze gaan. Vandaag geen strijd, gewoon lekker tempo draaien zonder gek te gaan doen.

Peter 02dec 7 km

Ik haalde Peter op 7 km bij en we bleven lekker saampjes lopen. 10km, ik keek 1 maal op mn horloge, zag een tijd die me niet tegen viel. Daar kregen we beetje tegenwind, het was niet hard die wind maar het ging wel door mn shirt heen, koude bovenarmen en koude handen.

Carla 02Dec 8km

Over een steentjes pad, door een super rustige en mooie omgeving genoot ik van de wedstrijd. Daar was het asfalt na ongeveer 2 km en we draaide het pad naar Maasland op. Lekker hoog bruggetje over, zei de mannen ( Amriet was aangesloten in ons groepje), “even de Erasmusbrug over” :-). Op 15 km was het keerpunt en dan weet je dat je de Erasmusbrug = Foppenplas brug  nogmaals moet nemen. Goede kuitenbijter hoor. Het lopen ging lekker, beetje meer de wind van opzij en de armen werden minder koud. Best veel mensen in de Broekpolder om de atleten aan te moedigen. De laatste km ging in, gaf er 1 tandje snelheid bij om zo de baan op te draaien.

Carla en peter FinishDe speaker kreeg me in de gaten, ik zag de klok met 1.28, de secondes die er bij de finish achter geplakt werden waren er 57. Heel tevreden met deze ijzige verjaardag wedstrijd. Eerste vrouw, mooie bos bloemen kreeg ik, heerlijk. daarna nog stukje uit gaan lopen. Kon niet echt heel warm worden en sprong daarna in de auto, kachel voluit, zo werd ik warm. De douche die zocht ik thuis wel op 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s