Drechtstadloop

Voor de 10e maal dit jaar georganiseerd , ook dit jaar mag ik er weer bij zijn. In de ochtend vol euforie de marathon van Frankfurt gevolgd op de computer, 5 atleten van mn groep, 3 maal een PR, alle 5 gefinisht. Hoe ga je dan naar Dordrecht,  flink stuiterend  de Beneluxtunnel door en snel parkeerde ik de rode Corsa in de parkeergarage.  In mn t-shirt, zo warm had ik het nog, lopende in 12 graden naar de inschrijving. Startnummer ophalen, kleedkamer opzoeken, snel omkleden, de atleten stonden al klaar om in te gaan lopen. Heerlijk rondje in de zon en nu 15 graden.

2p1a4844_1600De start ging goed en met de rem erop de eerste km in, 4.00 minuut, goed, mocht iets langzamer. Het voelde lekker, sterke benen en er gewoon super veel zìn in hebben.

2p1a4851_1600Als ze daar in Duitsland zo goed gelopen hadden, moest ik ook mijn best gaan doen (zo voelde dat)

2p1a4864_1600Met Judith en een meisje van PAC, liepen we lekker op kop te sleuren met een handje vol mannen achter ons. Het was een genot, de polder, dan weer een laantje met herfst bomen en  blaadjes op de grond. De benen kende geen dood moment, tot de laatste cm deden ze krachtig hun werk.

2p1a4924_1600Op het statenplein, naar de finish gaf ik wat gas bij, wilde toch van Judith proberen te winnen.

2p1a4933_1600Mijn sprint, ja je leest het goed, ik kan sprinten :-), was toch iets sneller en in 1.26.13 kwam ik over de finishlijn. De tijd viel me wel een beetje tegen, dat was ik snel vergeten door het genot van deze stabiele en krachtige wedstrijd zonder dipje. Er was ook hier heel goed gelopen door mijn atleten en druk nakletsen een stukje met zijn alle  uitgelopen. Een snelle douche en op naar het podium. Als 6e vrouw overal en 1e V55+ mocht ik naar voren, 2 huldigingen was wel erg gaaf. Heel voldaan reden we in de rode Corsa rond 17.30 uur weer naar huis. Super dagje geweest.

Advertenties

2 gedachten over “Drechtstadloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s