Veel stukjes smeden tot een geheel

Donderdag, het trainen van de A-groep viel in 4 delen uiteen. Naaldwijk werd de locatie met de meeste atleten, the place to be for me. Lopend van huis naar de baan, voor extra km’s crossen door het Wollebrand gebied om met vette tegenwind na 8 km bij de atletiekbaan aan te komen. Atleten kwamen net aan, liepen al warm, kon ik even snel mijn startnummer ophalen en opspelden. Met de atleten om de baan warm lopen of warm blijven. De 1500 meter, Coachen van Marco en Marlies. Daarna was het weer lopen om warm te blijven, een atleet zonder baanervaring de startprocedure uitgelegd en het doorgeven van rondetijden. Na 45 minuten coachen van 4 atleten van de A-groep, was een fantastische wedstrijd. Coachen van de 2e serie met de onervaren baan atleet, hij deed het super goed, strak tempo, mooie tijd. Heel tevreden over  alle prestaties was het mijn tijd om plaats te nemen achter de startlijn. Doel was op tempo te lopen, 96 sec per ronde. Op gevoel weg en zag ronde 96 staan.

20160908-2p1a4208-2Er was een man die me voorbij ging, voor de voeten liep en ik hem weer voorbij ging. Tot twee maal toe en daarna liep ik  heerlijk in mijn uppie mijn eigen wedstrijd.

20160908-2p1a4216De harde wind was even moeilijk voor het tempo gevoel, vaak liep ik 2 sec te snel. Oei als trainer moet je het goede voorbeeld geven.  Beetje rekenen met het laatste getal van de klok bij de finish, 6+6 is 12 volgende + 6 is 18,  6-2-8-4-0-6- enz, dit had ik voor ogen maar zag  niet altijd het juiste voor  ogen. Zo speel je met de tijd, afleiding zoeken? Nee hoor, het liep zo makkelijk, zo heerlijk en het leverde een eindtijd op van 19.48.50.  Doel niet helemaal gehaald 🙂  De schoenen wissel, kon Koos naar de voetbal. Ìk de atleten dag gezegd en nogmaals gefeliciteerd met de mooie resultaten. In het donker, zonder licht, is niet goed, heel slecht zelfs maar had daar echt niet bij nagedacht, naar huis. De benen voelde een beetje zwaar maar wilde me  nog naar huis brengen. Met 22,5 km op de teller stapte ik voldaan de deur binnen.  Een avond van de in stukken verdeelde coach/atleet. Het doel, plezier en goede resultaten van de atleten en de eigen kilometers is allemaal gerealiseerd, top avond.

collage_baanwedstrijd_olympus70_8_sep_16_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s