Nederlands goud…Oranjeloop :-)

  • Dag -6;  NK masters, Goud  op de 1500 meter, perfecte benen.
  • Dag -5;  NK masters, Goud op de 5000m, de 1500 meter voelbaar in de benen
  • Dag -4; Met een euforie’s gevoel aan het werk, voelde me sterk en de experimenten die ik moest doen gingen van een leien dakje.  s’Avonds tijdens de training erg stijve benen en heel rustig meegedaan.
  • Dag -3; Drukke werkdag, s’avonds training geven in Rotterdam. In het begin stijve benen maar uiteindelijk het hele programma mee kunnen doen. Super, ik ben er weer.
  • Dag -2; Woensdag is mijn “vrije dag” Huis schoonmaken en andere klusjes. 20 km fietsen, geen hardlooptraining op woensdag.
  • Dag -1; Na een lekkere werkdag in de avond naar Rotterdam, baantraining geven. Door de vele regen na 6 km de atleten voor een duurloop weggestuurd, ik niet mee ivm wedstrijd op dag 0 en terug naar de baan, deze was veranderd in een 400 meter zwembad. Naar huis, mega stijve benen,  zonder regen  in t Westland 5 km  gaan hardlopen, proberen de koude, natte, stijfheid uit de benen te krijgen.
  • Dag 0; Lekkere werkdag met helaas een mislukt experiment, volgende week opnieuw proberen, dat is research. Om 18.45 uur naar Kwintsheul, was ik 6 dagen na dubbel goud klaar voor 10 km Oranjeloop. Tijdens het inlopen voelde ik vermoeidheid in de bovenbenen, wetende wat  te doen tijdens de wedstrijd. Rustig weg en de focus lag  bij mij en niemand anders. Het is raar als het hoofd zin heeft om te knallen maar de benen niet. Ik was blij dat hoofd en benen goed met elkaar in contact stonden, ze werkte zo goed samen. Op 8 km zeiden de benen dat de vorming van melkzuur te snel ging,  het hoofd gooide het tempo naar beneden. Zo kwam ik met een goed gevoel zonder verzuurde bovenbenen over de finish. De eindtijd van 39.05 was een verrassende tijd.  In 6 dagen tijd van een (2) gouden loop naar een oranjeloop, is snel. Op deze manier heb ik de oranje wimpel goed weten te bevestigen aan het goud.  Nu gaan de beentjes echt in de herstelfase.2P1A2888
  • 2P1A2922

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s