Het Westlands sportgala 2015, aan de andere kant van de prijzen.

2015, Het was een topjaar voor mij als atleet. Mag ik zeggen dat de teleurstelling groot was dat ik niet tot de genomineerde sportvrouwen behoorde :-(.  Het WK Goud en Zilver blijven voor mij gelukkig net zo mooi glanzen. Dan is daar een mail van de gemeente, of ik de Award prijs uit wil reiken. Ik zeg volmondig ja, blij dat ik het sportgala actief mee kan maken, niet als atleet maar klein rolletje als  presentator. Het Gala, als ik het nogmaals mee mocht maken, dan in een mooie zwarte Gala jurk. Thuis sloegen ze letterlijk achterover van verbazing, mijn laatste jurk was mijn trouwjurk, een kleine 36 jaar geleden. Ik voelde me top in die prachtige outfit. Jurk, schoenen etc, ik was er klaar voor. Training voor die avond overgedragen aan mijn hulptrainer in Rotterdam en in de lunchpauze zelf getraind. rond 16.30 uur de trein naar HS en de volgende 12 km fietsen tot op de laatste draad, kledder nat geregend. Omkleden en binnen 10 minuten had ik een metamorfose ondergaan. Op naar de Naald, werd meteen opgehaald voor de generale repetitie. Het was super goed georganiseerd en ik voelde dat het een top avond ging worden. Om 20.00 uur in de zaal, naast alle prijs uitreikers.

Zaal

12012016 © Thierry Schut Fotografie naaldwijk,

De ene zenuwachtig de ander rustig, beetje spannend was het wel. Het gala was een half uur bezig toen ik opgehaald werd. Kreeg een kwast met poeder op mijn gezicht, tegen het glimmen, moest spontaan niezen. De gouden enveloppe, stiekem gekeken welke naam erop stond  :-). Werd omgeroepen als de snelste vrouw in de zaal. Jurk optillen bij trap op en heel netjes trap af bij het betreden van het podium. De prijs kreeg ik in handen en keek de volle zaal in. Ik voelde me goed en zeker van mijn kunnen.

Prijzen 1

12012016 © Thierry Schut Fotografie naaldwijk,

Klein verhaaltje, beetje interactie met de zaal, spanning opjagen en dan de naam zeggen. Jan van Kester was de man die de sport  Carriere Award uit handen van Westlands snelste hardloopster mocht ontvangen, hij was ontdaan.

Prijs 2

12012016 © Thierry Schut Fotografie naaldwijk,

Het jury rapport voorgelezen, voor de zaal en Jan leuk om te weten waarom hij de Award kreeg. Ik  het podium af en wachten op het meisje die ons naar de plaats begeleide. Vooral de G-sporter stal de show deze avond met een prachtige speech. Alle prijzen uitgereikt en iedereen het podium op, ook ik. Kreeg een prachtige bos bloemen en veel complimenten en bedankjes, een mooie groepsfoto werd gemaakt. Na afloop bleef het lang druk en gezellig in de foyer.  Heel veel mensen gesproken met als gevolg dat ik veel te laat in bed lag met een hoofd wat gonsde van euforie. Wat een top avond was dit geweest. De andere kant  van de prijzen heeft mij een heel goed gevoel gegeven.

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Het Westlands sportgala 2015, aan de andere kant van de prijzen.

  1. Mooi verhaal carla. Ongeveer hetzelfde verhaal hier in amersfoort met Cees Stolwijk. Ook hij niet genomineerd bij beste sportman. Maar hij kreeg wel een soort nieuwe prijs voor beste master! Maar was dit al bedacht of pas na het vele commentaar. Tot 11 en 12 juni NK masters in Amersfoort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s