Dag 4, WK Lyon, nog een hersteldag.

Rare gewaarwording.  Als je geen moeite hebt met slapen. Je springt in  bed, slaapt een paar uur en springt er vrolijk weer uit. Hier spring ik ook in bed maar lig de hele nacht te woelen, ga zelfs liggen lezen, ik kan gewoon niet slapen. Ach, ook vanmorgen werd het weer licht en stond ik vrolijk op. Lekker ontbijten en klaar voor een rondje rennen. 11 Uur, is bijna 12.30 uur, de tijd voor mijn 5000 meter race morgen. In de brandende  zon, beetje wind en 34 graden. In Nederland  denken ze dat je niet wijs bent om in die temperaturen  te gaan trainen. Eenmaal in het park kwam ik vele atleten tegen, flessen water bij zich voor de nodige verkoeling. Hier, tijdens het `WK, is het normaal om op het warmste van de dag te gaan trainen. De wedstrijden zijn de hele dag door, warm, koud, regen, maakt allemaal niet uit. Ik liep binnen  20 minuten naar een waterkraan. Beetje drinken, omdraaien en in een lekker tempo weer naar huis. Het is heerlijk om hier te lopen, de geur van de dennen bomen is zo lekker. Eenmaal terug, de benen in het zwembad laten bengelen, dat koelde goed. De laatste  hersteltraining, de volgende keer is het  de dag van de waarheid.

IMG_0176

Als ik eraan denk gaat het hart snel tikken en schuif die gedachten van me af. Genieten van de stralende zon. Om 17.30 uur de  5000 meter kijken van de mannen 65+. Oh wat hadden de mannen het warm en wat liepen ze goed.

Coach Laat het morgen ook zo bij mij gaan.  Stukje geschreven voor het platform master atletiek, We zitten met zijn alle in hetzelfde hotel, zij doen heel veel en ik ben blij dat ik op deze manier ook mijn steentje bij kan dragen. Na een heerlijke avond vol gezelligheid op het terras, een verfrissende  douche  genomen om daarna mijn bed op te zoeken. Misschien  val ik vanavond wel als een blok in slaap, is het zo morgen:-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s