Run4ladies Boskoop

De Run4ladies, voor de derde maal ga ik daar aan deelnemen.  De eerste maal was het erg warm, de tweede was nat en winderig, vandaag veel wind maar droog. De auto eerst van  energie voorzien, hij was nagenoeg leeg. dochter lief had hem vannacht (6.30 uur) neergezet, te moe om hem vol te gooien. Dus tanken om daarna  naar Boskoop te kunnen rijden. De weg is bekend, weldra zagen we het industrieterrein, een plekje om de auto te parkeren. Naar binnen en zag vele bekende mensen. Startnummer ophalen, gaaf, kreeg nummer 1. Dat komt heel, heel weinig voor, nummer 1 is nl altijd voor de mannen. Aan mannen ontbrak het vandaag. De gelukkige was ik, nu nog waarmaken. Zag snelle vrouwen lopen en wist dat het moeilijk zou worden voor een eerste plek vandaag. Mijn best doen, dat is enige wat telt. Het inlopen was warm, viel me tegen. Ik had het idee dat de temperatuur met het uur omhoog ging. 2 km-tjes inlopen vond ik genoeg.  Wedstrijd kleding aan, water mee en naar de start. Start ging goed, wel erg snel,  zag nog enkele vrouwen voor mij uit weg rennen.

Start 
Eigen tempo opgezocht en liep als 5e. Het voelde niet gemakkelijk, zware benen en ademhaling. Na de 1e km liep ik 4e vrouw.

Close-up 
De wind was hard maar tot 5 km hadden we hem in de rug. Kon het ritme niet vinden en had het idee dat ik aan het harken was. Petra liep 100 meter voor me,  soms  kreeg ik het het idee dichterbij te komen.

Tongetje 
Tegen wind ging het iets beter aanvoelen, het moment van jeeeeeh ontbrak.

9,5 km 
De finish kwam in zicht en wist dat ik genoegen moest menen met een 4e plek overall. Als eerste V50 finishte ik in 38.25, dat viel me mee, ZW 7 was best hard de laatste 5 km. Een interview meteen na de finish, was een heel leuk gesprek.

Interview 
Gaan uitlopen voor een km of 4, even lekker de polder in. De prijsuitreiking duurde en duurde maar. Iedereen wil een eigen tijdregistratie systeem maken, dit was verre van goed. Een heel uur later kwamen papieren met uitslagen en kon de prijsuitreiking beginnen.

Prijsuitreiking 1 
Jammer van de benen en de ademhaling vandaag, verder heb ik weer  erg genoten van deze run4ladies.

Prijsuitreiking 2 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s