De 65e havenloop Vlaardingen

De 64e havenloop was zwaar en zei dat ik hem nooit meer zou lopen. Gek, maar op de een of andere manier blijft het dan toch trekken zo'n zware wedstrijd. Michel de Maat vroeg of  ik met de 65e mee wilde doen en ik zei ja. Op de fiets met Koos naar Vlaardingen. Het was heerlijk weer, veel zon met een straffe oostenwind. Redelijk op tijd in Michel zijn winkel. Alles lag keurig klaar en snel konden we door naar de kleedruimte. Omkleden en inlopen. Alvast met Jose een rondje klinkertjes voelen. Gaf wat tips over waar het best te kunnen lopen, bv de gladde stenen aan de zijkant van de weg, beetje het ongelijke proberen te vermijden. De start ging goed, de benen wilde alleen niet echt mee.

Ronde 1 
 Het was echt goed ritme zoeken, best moeilijk op de klinkertjes, met de bochten en keerpunt aan het einde van het parcours.

Ronde 2 
Na 2 ronde begon  ik lekker te lopen. Kon de hitte goed verdragen en zag dat ik op de eerste dame inliep.

Ronde 3 
Ronde drie kwam ze sneller dichterbij en in de vierde ronde ging ik eroverheen.

Ronde 4 
Loopt er nog zo'n heel klein Keniaans meisje bij en volgt mij op de voet. Ze week geen cm van mijn zijde, zag mijn foefjes van klinkertjes vermijden en deed het na.

Ronde 6 
Jammer dacht ik daar gaat mijn voordeel met slim lopen. xefxbbxbfRenate Haring en Lemlem Birara  verloren geen afstand. Jeetje, ze laten mij toch niet het kopwerk doen en  dan het laatste stuk van mij weg gaan sprinten? 

Ronde 5 
Ik moet halverwege  de wedstrijd al positie  gaan bepalen, het lukt mij op het einde nl niet meer. Dit door gebrek aan sprint vermogen. De laatste ronde ging in, nog steeds op kop, de hijgende meiden in mijn nek. Het keerpunt en jeempie, gaan er toch twee vandoor, in gevecht om plek een. Ik er in mijn eigen ritme achteraan, dit kan ik toch niet bijhouden. Als derde dame, 1e V50+ passeerde ik de finish in een prachtige tijd van 37.51. Jeetje daar was ik wel even blij mee. Geen eerste maar wel zalig gelopen en de mooie tijd achter mijn naam, kikke toch. Kreeg een prachtige wit, blauw, oranje bos bloemen nadat ik nog een 2 km uitgelopen had. Op de fiets via de polder naar huis gereden. Het was een prachtige dag met veel voldoening.

Prijsuitreiking 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s