Wedstrijd aan de andere kant van het water.

Het was me wel weer het weekje. Ik maak zoveel leuke dingen mee, vertel jullie er eentje, tenminste, een tipje van de sluier licht ik op. Dinsdag werd ik gebeld door Arling, of ik mee wilde werken aan een promotiefilm voor Topsport Westland. Woensdagmiddag, gelukkig is woensdag mijn vrije dag, kon ik aan de bak. Het was 2,5 uur hard werken maar heel erg leuk om te doen en heb er met volle teugen van genoten. Meer kan ik niet zeggen, donderdag ga ik het resultaat zien tijdens de sportgala avond. Dat was een goede en zware training woensdag, vandaag voldoende herstelt voor de 10 EM in Brielle. Judith kwam ook naar de wedstrijd en gezellig met zijn tween ingelopen. In het mooie centrum van Brielle was de start. Hard weg, de benen voelde goed en trok lekker door. Op 1 km stond Koos met de camera, vandaag maar eens net doen of hem niet zag, gelukt, geen oogcontact met de foto.

1km 400 
Langs de Brielse maas liep het lekker, glad asfalt, wind in de rug.  Ik liep alleen, dat was aan de ene kant jammer maar het eigen tempo was nu goed te kiezen. Daar kwam de Oostvoorne dam, daar zouden wij aan het einde keren. Hoorde het water van het Brielse meer tegen de kant klotsen, net of ik met een klotsbuik liep. Het keerpunt, nu de wind scheef tegen. was meteen een stuk kouder en stopte mijn shirtje in mijn broek. Geen koude wind tegen mijn buik, krijg ik staks kramp en daar hebben wij even geen zin in. Had gezelschap gekregen van een man en kroop op de dam lekker achter zijn rug. Na de dam zakte het tempo, ging erover heen, schroefde het tempo op.  de man ging mee. De volgende pikte wij in het recreatiepark op, dacht dat hij over moest geven, had zich echter verslikt. In het treintje naar Brielle. Het draaide goed met zijn drieen, om beurten een stukje tegen de wind inbeuken, zalig. Kreeg steeds meer power en liep zalig. Op een gegeven moment nog een man erbij, iets meer ruggen om achter te schuilen. Als het mijn beurt was om kop over te nemen, deed ik gewoon mee  Soms zijn de mannen te lief voor je en nemen ze te snel over. Rond 13 km gingen de mennelijke kaarsjes uit, de mijne flikkerde op en nu kon ik vaker de koppositie innemen. De toegangspoort van Brielle door, vreselijke kinderhoofdjes over en dan naar de finish.

Finish 
Mijn tijd was 1.03.57, dik tevreden met deze tijd, zeker na 6 km volle wind tegen gehad te hebben. Even judith tegenmoet lopen, ging lekker en ze knalde er een eindsprint uit, klasse. Marco met de kids waren trouwe supporters, klapte luid toen ik langs kwam, zo leuk. Koos schoot de foto's.

Supporters 
Uitlopen naar de school met een ommetje. Omkleden, prijsuitreiking, 1e V50 en overall van de vrouwen . Daarna met de auto door de Beneluxtunnel. Het was goed vertoeven aan de andere kant van het water, blij weer thuis te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s