Raar maar enerverend weekje

De Wollebrandcross was voorbij, ook  dit jaar weer heel veel geld bij elkaar gesport, helaas een beetje een zere bil van de glijpartij. Zondag ging ik uitlopen, het viel meer mee dan tegen, met de bil. sxc3x81vonds bij onze zoon gegeten, was 23 jaar geworden en het was erg gezellig. De nieuwe week breekt aan. heerijk werken maar daarnaast nog meer leuke dingen. Mijn nominatie voor sportvrouw van het Westland.

Carla 400  
Echt gaaf vind ik dat en geniet er heel erg van. Sommige mensen kunnen zich niet voorstellen dat ik daar nog steeds van geniet Met volle teugen kan ik je vertellen. Leuk is ook dat ik met Lindsay en Marianne (De sportvrouwen van 2010) op het podium sta de 17e februari. Verder in de week, donderdag,  mijn marathonreis naar Istanbul gaan regelen. Viel mijn oog op Athene. Was meteen in, ja hoe zal je dat noemen….. In ieder geval dacht ik, als ik dan toch nog een keertje voor een marathon ga in mijn leven dan die marathon waar het begonnen is, Van Marathon naar Athene, kikke man. Gemaild naar Loopreizen,  John mailde mij terug (leuk,  hij was er ook bij toen ik de reis naar Las Vegas won). Het was goed, ik mag de marathon van Athene gaan lopen. Had meteen zin in die lekkere lange duurlopen. Kan je vertellen dat dit wederom geen saaie week geweest is. Nu weekend, geen wedstrijd, ga een lekkere duurloop doen en de resterende tijd?  de slaapkamer van onze dochter krijgt een metamorfose, van roze/wit met koeievlekken naar antraciet/wit zonder koeienvlekken. wat een nieuw kastje in een kamer al niet kan doen. Gelukkig vind ik dit helemaal niet erg om te doen.

Carla Ophorst wilde ikDeze wilde ik bij het stuk in de krant.De andere foto is ook nog eens een jaar of 3 oud, jammer, verder wel heel goed stuk geworden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s