Spinning voor de Wollebrandcross

Het eerste weekend in het nieuwe jaar is spinningtime. Fiets veel, buiten wel te verstaan. Voor het goede doel kruip ik in dat weekend voor 3 uur op een spiningfiets, en weet je, ik vind het  nog leuk ook. De zaterdag voorafgaand aan het spinnen was vol klusactiviteiten. Zoon 1 (Lex)  heeft het huis verlaten. 22 jaar hebben de jongens met elkaar op een kamer geslapen, nu tijd voor een kamer voor Jim alleen. Zijn enige wens was een twee persoonsbed. Bij mij komen er meer wensen. Het ging van behang eraf halen, plafond verven, nieuwe behang op de muur. De Westlandvlag muur herstellen en over verven, nieuwe laminaatvloer erin, nieuwe lamp, nieuw bed in elkaar zetten, gaten boren (slechts 21 gaten) voor de boekenplanken en schilderij. Het meest had ik tussen kerst en oud en nieuw gedaan. Deze zaterdag moest het echter af. Gaten boren en planken ophangen, lamp tegen het plafond en de plakplinten zagen en bevestigen. De kamer inrichten en schoonnmaken. Om 16.40 uur was ik klaar en super voldaan.

Jim's kamer 400 
Jims kamer 2 400 
Snel mijn fietskleren gepakt en naar de sporthal gefietst. Beetje druk in mijn hoofd, was het wel toen ik op mijnspinning  fiets klom. De muziek begon, ik begon te trappen en Roel maakte er een heerlijk uur van. Ik was de hele verbouwing kwijt en trapte erop los.

1e uur 
Toen Micheal Boogerd kwam was het helemaal top.

2e uur 
Een echte zware bergtraining kregen we, wat genoot ik. Wesley maakte het 3e uur goed af.

3e uur 
Om 20.15 uur stapte ik voldaan van de fiets. Hadden xe2x82xac64.000,00 bij elkaar getrapt, steengoed.

Overzicht 
 Lekker douchen en daarna op naar de pasta. MIjn buurman had er weer iets heerlijks van gemaakt. Het was mega druk in de kantine en na het eten snel naar de VIP ruimte geglipt. daar zat Koos. Nog even kletsen en rond 22.15 uur naar huis. Gevoel van voldaanheid overviel mij. De kamer af, 3 uur wezen sporten, veel geld opgehaald, wat wil je nog meer. Na een nachtje slapen voelde de benen niet slecht aan en mocht een lange duurloop doen van mezelf. 1.40 uur maximaal, liep het exact. Maandag beetje stijf, net of ik paard gereden had, verder voelde het goed. Het was een ander sportweekend dan anders maar het voel wel goed.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s