Mijn 3e wedstrijd geschrapt :-(

Tweede kesrstdag, zou het gaan lukken. Een wedstrijd van mijn lijstje gaan lopen. 5 december, Lisse ging er door sneeuwval vanaf. 19 december, Barenderecht, de finalrace van het loopreiscircuit door sneeuw geschrapt. Extensief trainen in de avonduren is soms met risico, maak ik er een duurloop van. Heb ik geluk dat ik in het Westland woon, de fietspaden zijn hier namelijk heel snel schoon, vaak nog eerder dan de weg. Klasse Westland, ben trots op je. De wedstrijd van vandaag is in den Haag. Deze stad maakt er kwa sneeuwruimen een zooitje van, ben benieuwd hoe het in de duinen is.  Op de fiets erheen. Hoe verder ik den Haag in kwam, hoe beroerder het fietsen ging. Op de Michel Vrijenhoeklaan reed ik door de brokken sneeuw van de auto's, gewoon op het fietspad geschoven. Richting de laan van Poot, een grote glijbaan, moet dit doorgaan? Niemand bij het startveldje te vinden. Kwam Mike en Helmie tegen, zij wisten mij te vertellen dat de cross op het gras bij de atletiekbaan gehouden zou worden. Saai dacht ik en omgedraaid, naar huis, dan maar geen cross. Thuis mijn duurloopschoenen aan en met Koos op de fiets naast mij aan een prachtige duurloop begonnen.

Boerderij 300 
Onder een stralende zon,

Zon 
mooie schone paden richting het Staalduinse bos gelopen. Over de sneeuw via de oude hooislag terug naar de Maasdijk.

Oranjesluisdijk 300 
Deze oversteken en via de Heenweg, politiebureau, om Naaldwijk heen naar huis. Liep gewoon te zweten in de zon, in de schaduw was het iets frisser.

Papedijk 
Koos maakte af en toe een foto met zijn telefoon, kan het niet laten. Heb nu wel hele mooie zonnige sneeuwfoto's. Heel goed kunnen lopen, jammer van de cross maar deze duurloop heeft mij toch meer voldoening gegeven. Weet je waarom, omdat ik overal goed mijn voeten zonder weg te glijden neer kon zetten. De Sylvestercross is de volgende wedstrijd op mijn lijstje, duimen dat deze nu wel  doorgaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s