Dit noemen ze een heerlijk sportweekend

Zaterdag, de finale van het Westlandcircuit. Heb hem al voor de 17e keer gewonnen, hoef niet meer te lopen. Komt goed uit, de bil is aan het herstellen, nog even wachten met wedstrijd tempo. Vincent en Jia-Lian lopen wel en ik besluit met Vincent mee te fietsen. s'Morgens even 12.5 km voor mezelf gedaan, mocht gaan van Walter en ik ging zoals ik altijd deed, 54,30 over dit rondje. tijdens het lopen soms een prikje, na afloop goed, jippie!!!!! Eten en naar s'Gravenzande. Was net op tijd en met beide naar de start. Ik alvast naar de zijdijk, daar ving ik Vincent op. Het was leuk. coachen op de fiets.

S'gravenzande fiets 
 Goed waaier laten lopen tegen de harde wind in, mentale ondersteuning en wat kleine aanwijzingen en soms een gekheidje. De meeste Westlanders weten niet dat ik ook fiets, waren verbaast mij op de fiets te zien. Vincent knokte voor wat hij waard was en liep een mooi PR. Jia-Lian was blij met uitlopen, nog nooit deze afstand gedaan, had hem  nodig voor het klassement. Jammer van de prijsuitreiking, koud en nat. Rond 18.00 uur op de fiets naar huis, een km of 40 in de benen. s'Avonds op tijd naar bed en zondag er vroeg uit. vandaag, zondag,  van Walter een therapeutische wedstrijd lopen. Vlaardingen uitgekozen, even niet op eigen grondgebied. Op de fiets erheen, brrr wat koud en mistig was het. Judith en Marcel kwam ik bij het inschrijven tegen, met z'n driexc3xabn inlopen. Marcel de 5km, Judith en ik de 15 km. 

Start 
 
Lekker halverwege gestart en met Judith de eerste 5 km gedaan. Judith en ik wilde 22.30 lopen en we liepen het exact.

Carla en Judith-2 
 
Daarna met mezelf verder, kan ik het beter aanvoelen, Judith had Ruud bij zich, kon met een gerust hart gaan. Het voelde lekker  en alles voelde zo ontspannen. Het schelpenpad was zwaarder lopen maar oh zo mooi langs het water, met aan de linker kant de polder, de rechterkant het bos, bijna een sprookje. 10 km in 45.30, tevreden, mede omdat het goed voelde. Soms liep ik met Francis en de kleine in de wagen, dan weer alleen te genieten. De laatste km en zag ik Annie voor me lopen. Had de neiging te gaan versnellen maar hielt me tegen, eventjes  het niet de laatste km verpesten. Richting de baan het tempo wat verhoogd, zeker niet te gek. Kwam dichterbij, liep van Francis weg en finishte als 4e overall. Jeetje, een duurloop en dan als 4e eindigen, toch wel lekker. Mijn eindtijd was 1.07.55. Mooie regelmatige race (duurloop)gelopen met een goed aanvoelende bil. Judith zat iets minder dan 2 minuten achter me, netjes. Marcel ook lekker gelopen, ook bij hem voelde het goed. Even met Judith uitlopen, ook dit voelde niet stijf aan. Na de prijsuitreiking op de fiets, over de Ka (Schipluiden)  dit was net als tijdens de wedstrijd een oase aan rust en natuur, naar huis. Thuis rekken, douchen om daarna eindelijk de tuin en de beesten te gaan doen. Deze waren er door al dat sporten naar het einde van het weekend geschoven.  Als ik wonsdag bij Walter komt en hij vraagt of ik "genezen" ben hoop ik  ja te kunnen zeggen. Nog even morgenochtend afwachten, eerst een nachtje slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s