Mijn 2e Run4ladies

Een dag te laat met mijn verhaal. Komt niet vaak voor. Het lukte even niet door het naderende afscheid van Joy. Gingen na de wedstrijd gezellig met het gezin uit eten in Scheveningen, bij terugkomst was het  "te" laat om nog te schrijven.  Maandag en we schrijven over zondag.    Het was een herfstachtige dag, wordt het nu nooit zomer. De hempjes wil ik niet meer aan en gekozen, geheel in stijl voor een roze topje. Wat kale broodjes gegeten, dat kan nog 2,5 uur voor de start. 11 uur in de auto, deze van brandstof voorzien en daarna naar Boskoop. Dat rijdt heerlijk aan, zo de polder in, zalig. Eenmaal op de parkeerplaats begon het weer te regenen, de wind waaide de hele tijd al hard, brrrrrr. Gauw naar binnen en mijn startnummer ophalen. Tot mijn grote verbazing zag ik Lucie zitten, zo die had ik al een tijd niet gezien, leuk. Samen in gaan lopen, lekker in de regen. De benen voelde goed, al kletsend werden we warm maar nat. Lucie ging naar de start van de 5 km. Ik mocht later starten en snel naar binnen.

Schoen Daar kon ik in het "warenhuis, Westlands voor kas" verder gaan met inlopen, nu echt warme spieren. Voor de deur stonden we met zijn allen te wachten, het kwam met bakken naar beneden. Maar!!! we moesten, in de regen naar de start, brrr was best koud, zeker als je nog eventjes moet wachten. Het startschot was een ware verlossing en ik schoot als een kattepult weg. meteen op kop met 2 meiden in mijn keilzog.

Start Na 1 km industrieterrein lag ik 50 meter voor. Liep de mooie polderomgeving in en genoot van het landschap. Liep erg lekker en voelde me sterk. De motorrijder was de enige persoon die ik soms naast me en dan voor mij zag, niemand. Het gat met de meiden werd langzaam groter en ik voelde me oppermachtig. 5 km, keek op mijn klok en schrok, 19.30, wat een baggertijd, ik liep zo lekker die tijd hoorde daar niet bij. Bleef me sterk voelen en denderde voort, brak door de sterke wind en trotseerde de regen die nu soms naar benden kwam. Stampte door de plassen als ik ze te laat in de gaten had. Groene bomen, heerlijk groen gras en veel water "de Wetering"  gingen aan mij voorbij, of ik aan hun!!!!!!  De brug over, richting de finish, de speaker hoorde ik al.

Finish_1_kl Nog even de wind trotseren en  ik had de 10 km erop zitten met een waanzinnig krachtig gevoel. Die tijd, nee dat is echt slecht, 39.20, klopt echt niet bij het gevoel wat ik had. Laat de tijd van vandaag uit mijn gedachten vallen en geniet van mijn 1e plaats en krachtige gevoel wat ik had bij het lopen.

Achter_de_finish

Reporter  Even een stukje uitlopen en op naar de prijsuitreiking. Deze was weer groots van opzet. Alle categoriexc3xabn kwamen aan bod, de nr 1,2 en 3, Daarna een overall podium, werd echt verwend, gaaf hoor.

Prijsuitreiking

Sponsor_shirt Rond de klok van 3 naar huis en je raad het nooit, de zon scheen!!!! niet voor lang. Er kwam zelfs hagel naar beneden en onweer in de lucht. Laten we het op de voorbode houden voor mooi weer.  Joy gaat in ieder gaval naar het mooie weer. morgen, 1 juni vertrekt ze tot 29 oktober naar Mallorca, stage lopen . Musicals, kindertheater enz, zal haar missen, een super uitdaging voor haar, dat wil je je kind toch niet onthouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s