Een mooie donderdagavond

Donderdag de 8e april, geen training vandaag maar met zijn allen naar de baan. Het was een prachtige avond met een persoonlijk record van Marja, Spas en Judith. Ik heb er heel erg van genoten. Was van huis naar de baan komen lopen, iets teveel uienbrood gegeten. Wie eet er nu uienbrood voor een wedstrijd? Ikke, heel stom, had er even niet aan gedacht dat deze smkaakmakers erin zaten. Gelukkig voldoende tijd om te verteren en besloot gewoon in te schrijven. Mocht  in de tweede serie starten, best snel. Het doel was lekker relaí te lopen. Maandag was het een 10 km, beetje keep cool.  De start was oke en opende netjes in 40 seconden op de 200 meter. Een lekker groepje waar ik de "leider" van was.

600_meter Jim ging erover heen en stapte best hard door, laten gaan.

1000_meter Weet niet eens wat de de ronde tijden waren, liep relaí, zoals ik me had voorgenomen, gelukkig geen last van de uien. 

2600m De finish was in een tijd van 10.55.1, tevreden  Na mij race, Spas en Judith gecoached, terwijl Marja en ik , tegen de klok in,  aan het uitlopen waren.  Lopen moest je blijven doen want het werd best koud. Na de race van Judith nog even met zijn allen 2 rondes gemaakt. Daarna afscheid genomen en op weg naar huis. Was best laat maar het was een fantastische avond.

Closeup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s