Hongkong dag 8

Bij het wakker worden dacht ik als eerste, he nog 1 nachtje slapen en dan naar huis. Het werk wat ik wilde  doen is bijna af,  de gedachten aan thuis komen dan meer en meer naar boven dwarrelen. Ik heb nog 2 dgn, dat zijn 2 werkdagen en wil ze wel productief maken. Gaan eerst een stukje rennen. Bij het lopen dacht ik nog, beter om s’morgens vroeg met een lege maag hard te lopen. Ik hoef niet eerst wakker te worden ofzo, mijn spieren doen het meteen en zal ook geen honger krijgen tijdens de vroege training. Gewoon heerlijk. Douchen, daarna naar de 4e etage voor een fruitig ontbijt met yogurt en cornflakes (een bruine boterham met Nutella en pure hagelslag,mhhhhhhhh , thuis). Bij het verlaten van het hotel vragen ze "Taxi" nee hoor, ik ga lekker lopen. De taxi heeft hier kleur gebieden. Hongkong eiland valt in de rode zone, allemaal rode taxi’s. Echt het barst ervan.

Hongkong_07apr09_010 Het openbaar vervoer is  trouwens heel goed hier, bussen, groot, klein en dubbeldekkers rijden af en aan. Kan Nederland nog wat van leren, het is ook spotgoedkoop. Gevolg, weing auto’s.  Bij binnenkomst van de HKU valt mijn oog steeds op dit bord, vind ik zo mooi

Hongkong_07apr09_001

Als je de lange gang inloopt naar het lab is dit een beeld wat ik ook niet wil vergeten.

Hongkong_07apr09_004 Vandaag het laatse experiment ingezet en alle gegevens in mooi overzicht gezet. laatste bespreking gehad. Nu nog mijn gestelde vragen en antwoorden verwerken. Dat allemaal opsturen naar Crucell. Doen we morgen, mooie afsluitende job. Gaan nog in Hongkong stijl lunchen met de hele groep als afscheid. Leuk dat iedereen meegaat. Heb vandaag, 30 uur van te voren ingecheckt. Alles staat op papier, even kijken of het nu lukt in een keer mee te mogen vliegen. Tot tegen 19.00 uur aan het werk geweest en wederom in de donker naar huis.  Kom je dit tegen, langs de (N) weg, een straatveger

. Hongkong_07apr09_007 Beetje gevaarlijk hoor, die oude man met al het voorbij razende verkeer.  Afscheids kado’s gekocht, voor Leo en Chyntia, kaartje erbij. Ze zijn zo gastvrij geweest en Cynthia en ik hebben heerlijk  samengewerkt.

Hongkong_07apr09_005 Cynthia in "ons |" viruslab.  Eenmaal thuis de kado’s mooi ingepakt, het kan maar klaarliggen. Gaan eten en s’avonds met mijn dochter en Koos zitten skypen. Moest op een gegeven moment wel afbreken. Wilde mijn weblog nog doen en het is toch 6 uur later dan Nederland. Morgen weer fris en fruitig op. Mijn laatste nachtje in dit toch wel erg lekkere bed, ga er nog 1 nachtje van genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s