Lopen en nog veel meer

Na de oranjeloop ging het leven verder. Gelukkig geen last van de val gehad en de zondag erop huppelde ik weer een kleine 28 km weg, zalig.  Midden in de verbouwing zit ik, al een kleine 4 weken. Na de oranjeloop was het vooral verfstof verwijderen. Na het spuiten van mijn muren was het overal gaan zitten, maar dan ook echt overal, zelfs in de kasten.
Tevens waren er wat verfbeschadigingen en kon drie deuren opnieuw in de primer zetten en aflakken.
De werkweek die volgde heeft vele hoogtepunten. Op dinsdag is de uitreiking van het diploma van Jim. Mooie woorden en mooie cijfers, ondernemer, kok is hij nu. Met Jim, Jose, Jim_en_jose Lex, Natasja, Lex_en_natas Koos en ik ( Joy was helaas met school uit) in Scheveningen Argentijns gaan eten. het was een feest. Kon deze dag niet lopen en was met de fiets naar Leiden gegaan, van Leiden naar den Haag, den Haag naar Scheveningen en s’avonds van Scheveningen naar huis, goed voor een kleine 70 km. Kurhaus Woensdag was ook spannend, moest s’Middags op Papendal een orixc3xabnterend gesprek houden. Heb me opgegeven als opleider voor nieuwe trainers. Ga in september 3 scholingsdagen volgen en daarna als freelance docent voor de atletiekunie, trainers niveau 3 aan de gang.  Een super uitdaging en ik heb er veel zin in. Donderdag weer gelopen en training gegeven, een baantraining di keer.
Vrijdag, deze dag gaan de verwarmingen weer tegen de muren aan.  Vrijdagmiddag kom ik thuis, mooi, de verwarming hangt, het gaat alweer een beetje op een echt huis lijken. s’Avonds, na een training van 70 minuten, constateer ik plasjes water onder de verwarming, bale. Waterval Zaterdag gebeld, ze kwamen direct. Zijn idee was, leeg laten lopen en maandag schoonmaken ed. Maandag gaat de houten vloer erin, dat gaat dus niet. Zit niets anders op dan nu schoonmaken. Twee uur later was het gefikst. Verder, verven, schoonmaken enz. Zondag een lange duurloop over het strand, was zo lekker. Maandag de vloer erin. Kwam thuis en het was af, oh wat mooi zeg. het is zoals ik me visueel voorgesteld had. Bank en TV op zijn plek, verder is het wachten op de nieuwe meubels (duurt nog 4 weken). Planten terug en genieten. Dinsdag een lange werkdag met training geven s xc3¡vonds. Het was warm maar een zalige training, wel zwaar. 4 maal een ronde van 2 km door de duinen met veel los zand, herstel is 2 minuten. Ging weer op mijn plaat, voet bleef achter een wortel hangen, bam zo vol in het zand, wel zacht. Vandaag werd de mooiste klus in huis geklaard, de trapleuningen, die past nl niet meer op de schroef. Voorzichtig met een speciale tang konden ze ze eruit draaien, nieuwe houders en stoppen. Ze hangen en kunnen weer met vasthouden naar beneden lopen. Vanavond nog een lekkere hersteltraining gedaan. Weet je ik had een beetje moeie onderstokken, toch wel een heftige trainig geweest gisteren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s