Oudjaar

Vandaag, 1 december is voor mij oudjaar. Was ook helemaal in de stemming toen ik vanavond achter de frituurpan zat om een kleine 60 oliebollen te bakken. Morgen is namelijk mijn verjaardag, nog 1 jaar tot Sara langs komt. Waarom nu die oliebollen? Ik ben zoals heel veel mensen weten, gek van koken en bakken, wilde vroeger  een restaurant beginnen. Helaas waren er teveel dingen leuk en heb voor de wetenschap gekozen. Daar waar ik nu wetenschappelijk onderzoek doe, heb ik gevraagd wat ik moest bakken, oliebollen daar hadden ze wel trek in.  Morgen komt de hele familie langs, die lusten ook wel wat, daarom ook nog een appelplaatkoek gebakken met spijs en een cake. Zie het resultaat, ben best een beetje trots.Oliebollen_300_1 Alles zojuist netjes gescheidenvoor thuis en op het werk en goed ingepakt. Gaan we morgen even wegbrengen, kom toch langs Crucell als ik in Lisse ga hardlopen. Even een 10 km coachen en rennen, s’middags visite.  Vanmiddag was ik even een rondje fietsen. Heb een mooie telefoon met fotocamera gewonnen van het weekblad de Panorama. Dat is toch wel gaaf, als je leuke plaatjes ziet onderweg kan je ze meteen vastleggen. Achter het Staalduisebos vond ik deze wel leuk. Voor de Maaslandkering liepen 5 mannen door de polder met een geweer in de hand, wat ze aan het doen waren? Maaslandkering_klein Zag er een beetje eng uit. Het fietspad geeft ook een prachtig gezicht. Staalduinsebos Morgen is het Carla’s nieuwjaar

2 gedachten over “Oudjaar

  1. Ja, ook van mijn kant gefeliciteerd met je verjaardag. En dat je dan uitgerekend op die dag achter een ‘Van Marrewijk’-dame over de streep komt in Lisse.
    Maar ja, generatiegewijs mag het onderhand wel een keer. Al die andere aspirant-Sara’s hebben voorlopig nog moeite zat met jou.
    Trouwens, op mijn scherm vormen die jagers bij de Maeslantkering wel een heel erg duister gezelschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s