Kerstcross Haag atletiek

Na jarenlang de kerstloop bij Olympus 70 gelopen te hebben ( 1800 meter, elke 30 seconden een volgende loper) heb ik vandaag eens iets nieuw gedaan. Kan je zeggen dat het me goed bevallen is. De 24e en 25e december heb ik vele uren in de keuken doorgebracht. Had 18 familieleden gevraagd  tapas te komen eten 1e kerstdag, het was reuze gezellig en overheerlijk eten, kreeg alleen maar positieve reacties. Zalig om te doen koken voor een groot gezelschap. Mijn dochter zei dat ik een restaurant moest gaan beginnen. 2e kersdag moet je vrij houden om even iets heel anders te gaan doen. De kerstcross  had ik daarom op het programma gezet. Kwam niet helemaal lekker uit na de halve marathon van afgelopen zaterdag. Had nog niet eens uitgelopen, dan maar tijdens de cross doen, gewoon lekker ontspannen lopen. Na het inschrijven met Martin, Arno, Eddy,en Jos gaan inlopen. Dat was nodig want  jeetje wat vond ik het koud, die arme handjes van me. 12.00  uur en een beetje, we  mochten van start. Was een beetje dringen na de eerste bocht het paardenpad op, ach het ging heuvelop en dan kan je  toch niet snel rennen.Trap_met_kees_van_de_zande_klein

Na wat  paardenpaden gehad te hebben ging het richting strand waar een 400 meter door het mulle zand gelopen werd. Strand_klein Trapje op en de duinen weer in. Heerlijk crossen over de zandpaden, paardenpaden, grasvlakte en zo 3 rondes totaal. De 1e  ronde had ik het nog koud, de 2e ronde warm en de 3e ronde bloedheet. Haalde elke ronde vele mannen in, liep erg lekker door de enorme ontspanning. Was de 1e vrouw die de finish passeerde, voelde me goed. Daarna nog een 4 km gelopen om er nog een echte hersteltraining van te maken. Bakkie in de kantine waar het erg gezellig was. Rond 14.30 uur op de fiets naar huis. Het was koud buiten, het sporten geeft wel een aangename kick in zulke temperaturen. Mijn 2e kerstdag kon niet meer kapot.

2 gedachten over “Kerstcross Haag atletiek

  1. Carla, xc3xa9xc3xa9n in alle opzichten goedlopend en snel 2007 toegewenst en vast en zeker gaan we elkaar zien bij de nieuwjaarsreceptie van de club.
    Het klimmetje naar boven komt goed over en dat het lopen op het strand zo mooi, maar o zo zwaar kon zijn !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s