Kinderlogica

Gisteren ( dinsdag) was het zo warm, besloot  de racefiets te pakken en s’morgens om 6.00 uur fietste ik naar Leiden. 1uur en 5 minuten als ik via den Haag en de rijksstraatweg ga. De hele dag in een aircogebouw gezeten, lekker en zeker niet te koud. Rond 17.00 uur stapte ik de deur uit, bleef tegen de warme hangen en was blij met mijn fiets. Via de Vlietlanden fietste ik dit keer. Daar kreeg ik een opmerking die ik even kwijt wil. Ik reed in een lekker tempo langs een groepje kinderen, roept  een jongen; " He, je fietst veel te hard voor je leeftijd".  Moest vreselijk lachten. Compliment of belediging?  Ik hou het op een compliment

3 gedachten over “Kinderlogica

 1. Over kinderen gesproken, weet ik ook nog wel een recente gebeurtenis te vermelden. Mijn nichtje van 11 had afgelopen maand een balletuitvoering in het lokale theater.
  Na afloop gaat ze met haar ouders naar huis. In de fietsenstalling zegt zij ineens: “Weet je wie er vanavond in de zaal zat?”
  – Nou, Marco Borsato of zo?
  “Neen joh, Carla Ophorst!!!”

  Wel, mij lijkt dat je daar wel een poosje mee vooruit kunt.

 2. Hebben ze je nog niet eens zien hardlopen !
  Kwam laatst een kleine dreumes tegen achterop de fiets van moederlief. Hij was aan het spelen met een zelfgemaakte toeter van papier.
  Ik zei tegen hem dat hij mooi kon toeteren.

  Weet je wat het antwoord was ?
  “Ik ben 5 jaar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s