Familie Marrewijk dag

Even wat anders dan rennen in juli. We beginnen goed met een familiedag welke een 100 personen telt. Rond 9.15 uur reden we met fietsen achterop naar Veghel waar we weer groots ontvangen werden. Heerlijk om iedereen na 5 jaar weer te zien. Het mooie is dat het net is alsof je elkaar kortgeleden nog gesproken hebt zo vertrouwd. Na koffie, fris koek enz begonnen we aan de fietstocht door de bossen en landerijen van het Brabandse land. Een groot aantal kinderen hield het fietsen voor gezien en doken het zwembad in welke in de achtertuin van mijn tante ligt. Geef ze ongelijk, wat is er lekkerder met 30 xc2xb0C.  Het fietsen met een lekker briesje was goed te doen. De eerste rustpauze was op een prachtig eilandje waar je niets hoorde. Geen auto’s en andere westerse "herrie".  Na een half uurtje bijtanken gingen we verder om even later op een zandpad uit te komen.  Voor mijn oom en tante van in de 80 was dat echt niet te doen en we besloten af te stappen en het stuk te lopen. Mijn tante mijn fiets gegeven, is 15 kg lichter en loopt voor haar 1000 keer beter. Zie de foto, zo’n vrouwtje met een super snelle fiets, sportieve familie heb ik hoor. Veghel_06

Rond 16.00 uur waren we terug, drinken, kletsen en ikke ook zwemmen. Weet hoe lekker dat water dan is met een omgevingstemperatuur van 30 xc2xb0C, waanzinnig. De Brabers hadden een exclusief cateringsbedrijf eten laten maken, dat was een partij lekker. Rond een uur of 7 werd er afscheid genomen, even helpen opruimen, fietsen op de auto en richting Honselersdijk gereden.  Kan zeggen dat dit een hele goede hersteldag was na zo’n superzware wedstrijd.

2 gedachten over “Familie Marrewijk dag

  1. Gezellige dag zo te zien en weer een mooie hersteltraining.

    Ook nog iets voor in de late avonduren en anders moet je het maar opnemen.
    Kijk in ieder geval voor de volgende hardloop-filmtip op mijn log van 4 juli en laat je verrassen !

  2. hoi carla.
    eindelijk een reactie van de trainer op jouw site. maar dan vooral die v. marrewijkendag intrigeert mij. wat te zeggen van een v .marrewijken all in dag waarschijnlijk een heel dorp. en dan allemaal duursporters met de voetbaltrainer en mark van bommel en nog vele andere coryfeen . fijn een crossje organiseren door de zandpaden en bossen rond vechel. verder een een fijne vacantie. mart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s