Zwangerschap en hardlopen

Zou het nu echt van de grond komen? Met prof. Lotgering ( gepromoveerd op zwangerschap en hardlopen, Marieke van Doorn ( afstudeerverslag geschreven met oa mijn gegevens ) en Hans van Wissen veel contact gehad en veel gesproken over het feit waarom zwangere vrouwen kunnen blijven hardlopen. Internationaal nam prof Lotgering mijn verhaal mee en een foto van mijn dikke buik, mocht als hij mijn hoofd van de foto afknipte. Nationaal zou het verhaal in 1994 gepubliceerd worden. om ik weet niet wat voor reden is het nooit gebeurd.
Vlak voor de dood van Hans van Wissen waren de plannen tot publicatie weer naar boven geborreld. Helaas overleed Hans veel te vroeg en mijn verhaal bleef wederom liggen. Tot ik Marij ging mailen nav het runners dreamteam en mijn zwangere hardloop ervaringen met haar kon delen. Helaas zorgde Marij haar darmen en maag ervoor dat ze tijdens de marathon van Rotterdam op moest geven rond 39 km.
Na Rotterdam gaat er toch naar uitzien dat mijn ervaringen van drie zwangerschappen en het rennen wat ik erbij deed op papier gaan komen.
Tot zover, hou jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s