Het begin van 2006

Nieuwjaars gelukwensen daar begin je mee als de klok 12 geslagen heeft. Je hoopt op een perfect jaar, met niets dan goeds.
Kan je vertellen dat ik hem op hardloopgebied alvast niet goed begonnen bent. Werd de nieuwjaarsnacht wakker met ongelooflijke zere billen. Heb ik dan zo gek gedaan in Soest was mijn eerste gedacht. Ja om zonder spikes over zo’n parkours te denderen is natuurlijk wel een beetje gek.
Naar de maandag toe werd het niet minder en belde Walter op (mijn fysio, die al 21 jaar mijn vertrouwen heeft en waar ik altijd terecht kan). Daar het al laat in de middag was kon ik niet meer langskomen, Op dinsdag heb ik een werkdag van 10 uur in een onderzoeks laboratorium te Leiden en wil mijn werk liefst niet onderbreken.
Op mijn vrije dag, woensdag om 9.30 uur kon ik langskomen, maar niet lopen tot hij mij gezien heeft. Gelukkig ging fietsen redelijk tot goed en heb me flink uitgeleeft op de fiets.
Na onderzoek woensdag bleek dat ik door verkeerd zitten op een houten stoel het botvlies van mijn “staaretje” stuitje te veel belast had en nu ontstoken is. Fikse behandeling gehad en moest blijven trainen zonder snelheid.
Lopen ging gelukkig goed en lekker. Vrijdag nog een behandeling, slapen ging ook beter. Met pijn in mijn hart Egmond afgezegd, het gaat beter maar 21.1 km is te ver en nog even te snel. Jammer had er zo’n zin in. Een mindere eerste week van 2006 maar het gaat de goede kant op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s